Logo

Shower

Allt från en show till heldagsarrangemang efter arrangörens önskemål. Även "tematrolleri", "tomtetrolleri" och dans kring granen/midsommarstången med dragspelsmusik och dansledare.

 

Barn- och familjeunderhållning

Vi erbjuder ett brett utbud av barn och familjeunderhållning för alla tillfällen. Boka för nästa Öppet hus, Familjedag, Jul- Midsommarfest, Barnkalas mm.


Trollerishow med Mr Berger & Gycklaren Ann

Vår magiska show är ett färgglatt barn- och familjeprogram på ca 30 minuter där barnen aktiveras under föreställningen och får också lära sig ett enklare trick att utföra för sina kamrater. Vid heldagsarrangemang kortas programmet ner till 10-15 minuter per tillfälle, som då framförs till exempel en gång i timman under hela dagen.


Julunderhållning

Dragspelare och dansledare till jul eller midsommar! Till detta erbjuder vi ett komplett program med både julmusik, danslekar och trollerishow. Vid jul trollar vi även som tomtar om arrangören så önskar.


Tematrolleri

När arrangören så önskar anpassar vi vår rekvisita och scenkostymer efter speciella teman. Exempel på detta kan vara ”indiantrolleri” eller att rekvisitan anpassas efter eventet i övrigt.


Musikprogram

Till den äldre publiken erbjuder vi ett uppskattat musikprogram med melodikryss. Meloditävlingen finns anpassad för såväl en äldre som blandad publik. För den blandade familjepubliken är hälften av frågorna barnvisor så att alla blir delaktiga.